IETS VOOR U ?

Veel lusten, ook wat lasten, samen staan we sterk!

Sommige leden weten door hun jarenlange ervaring met de HY veel over deze wagen
Aan de andere kant zijn er veel leden die wat meer willen weten of een specifieke vraag hebben Vanaf nu vragen wij u uw kennis actief in de vereniging in te brengen of mee te helpen om de nog openliggende vragen op te lossen, zodat we straks als vereniging alles weten van die bijzondere Citroën en ons met recht de "hoeder" kunnen noemen van een stukje Nederlands erfgoed.

Voor de mensen die mee willen werken: het bestuur heeft een lijst met een aantal onderwerpen samengesteld. Het zijn allemaal aspecten waarvan het nuttig is dat ze worden uitgewerkt of uitgezocht. Aan sommige van deze onderwerpen wordt nu al gewerkt, andere aspecten zijn nog niet opgepakt.

De verenigingstaken zijn opgesplitst in Tijdelijke commissies, die een eenmalige inzet vergen en Permanente commissies waar je eigenlijk minimaal 2 jaar bij zou moeten blijven. Dus voor elk wat wils. Daarbij de volgende tip! Kies een onderwerp dat u echt leuk vindt of waar u zelf ook belang bij heeft. Dat is veel leuker om te doen en dat is toch ook belangrijk.

We horen graag van u!
Het bestuur van de Citroën HY-vereniging 'le Camion'

U kunt zich aanmelden bij: Wouter Griffioen