Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1990 september Jan van Beusichem  - Treffen in Braamt -

 
-Treffen in Braamt -
 

Het tweede treffen van de vereniging vond begin september plaats in Braamt. Als locatie was gekozen voor een kleine familiecamping met voldoende faciliteiten.

Ondanks het feit dat de weergoden niet echt mee werkten was de opkomst toch goed. Ruim vijftig HY-ers hadden de weergoden getrotseerd en de weg naar Braamt gevonden. Ook was er een tot tent omgetoverde Méhari te bewonderen.

 

 

 

 

Vrijdag, na aankomst, was eerst technisch bijpraten.

Zaterdagmiddag het technisch uurtje, daarna een barbecue, georganiseerd door de campingeigenaar en later op de avond nog een paar rondjes spelen met het rad van avontuur. De weergoden zorgden ervoor dat het vuur van de barbecue met ruim twee uur vertraging op temperatuur was. Voor de mensen met kleine kinderen was dit minder prettig, als kinderen honger hebben willen ze eten.

Zondags had ieder, middels een bijeenkomst in de tent, de mogelijkheid zich uit te spreken en suggesties te doen. De kinderen zijn door het jeugdcomité beziggehouden met diverse spelletjes en hopelijk naar ieders tevredenheid. Nadat 's middags de tent weer was ingepakt druppelde het terrein weer leeg en was het treffen voorbij.

Bij mij als coördinator van de weekendcommissie leven er toch veel vragen, zowel voor als na het treffen. Voor het treffen vraag je je af; wat vinden ze van de locatie, hoeveel zullen er komen, enz. Na het treffen; wat hebben ze ervan gevonden, wat is er eventueel fout gegaan, wat moet anders, enz.
Daarom lijkt het mij een goed idee om door te gaan met een korte bespreking op zondag. Deze maal heeft het toezeggingen van enkele leden opgeleverd om uit te kijken naar eventuele geschikte terreinen voor de volgende meetings. Waarvoor mijn hartelijke dank. Zonder hand en spandiensten van de leden in de regio's is het bijzonder moeilijk geschikte terreinen te vinden.

Daarom deze oproep; weet u of denkt u een geschikte plaats te weten neem dan contact op met mij of één van de bestuursleden.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Jan van Beusichem.

 

 

 


 << terug