Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1991 december Marianne Mol  - Herfstmeeting -

 
- Herfstmeeting -
 

Herfstontmoeting in Mol.

Na veel geren, boodschappen doen, inpakken, douchen HY inruimen, etc. waren we vrijdag 's middags op pad gegaan. We hadden er zin in; de weersomstandigheden waren erbarmelijk, maar ach dat kon de pret niet drukken. Zo'n anderhalf uur later kwamen we aan bij het Zilvermeer domein! Een schitterende locatie! En dan die plaatsen, vlak langs het meertje, onder de bomen, in de vrije natuur! Het was een heerlijk weerzien! We waren nog niet zo heel vaak op een meeting geweest, maar veel van de mensen die er stonden, kenden we nog van Udenhout, of Capelle! 's Avonds koffie in de tent en dan lekker "kleppen"! De morgenstond heeft goud in de mond, vonden onze kinderen! dus; jawel, de speeltuin in!! Nou dat droge goed extra meenemen was niet overbodig geweest! Natte laarzen, sokken, nog meer natte sokken, broek etc.! Ja, 's middags regen! Maar ach, dan doe je even een tukje in je HY-tje!

En ja, die avond stond er een 'wijnproefavond' gepland! Nou zijn wij natuurlijk leken op dat gebied, we lusten wel een lekker glaasje wijn, maar we vinden ze allemaal wel aardig! Dus we hadden hooggespannen verwachtingen, na die avond zouden we het allemaal weten. Het begon allemaal al slecht! (Ja Bas, dat rode streepje was wel erg laag bij jou!) We kregen maar een klein beetje van alles te proeven! Ja, en dan moest je wel op een speciale manier drinken! Even door de mond spoelen en dan tsjt! Op de grond spugen! Nou dat zou me een zooitje worden, dus we dronken het allemaal gewoon op! Tussen de gangen door mochten we raden, hoeveel de wijn had gekost, (maar hoe zat dat nou, Hans, met die volgorde?). Met een stukje kaas en stokbrood konden we de boel wegspoelen! Het was perfect! Het heeft veel tijd en voorbereiding e.d. gekost, maar het was het wel waard! De hele entourage (moeilijk woord?) was geweldig, en wat nog het leukste van alles was, is dat ik er ook nog wat van heb opgestoken!! Dat bleek de volgende ochtend. (geen hoofdpijn!!) wel, toen we gezellig een flesje wijn open maakten! (die was fl 4,00 dus we verstopten die fles maar gauw!!)

Helaas was ons weekend voorbij, maar we namen ons voor, om toch zeker snel weer terug te komen. We hoopten nog het komende weekend te gaan, maar dat is door de slechte weersomstandigheden niet meer gelukt!! Maar volgend jaar komen we de hele week! Zeker weten!!

Groetjes, Marianne Mol.

 

 


 << terug