Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1993 oktober George Kars  - Herfstmeeting -

 
- MOL 1993 -
 

 

Helaas waren mijn vrouwen ik de eerste week van Mol niet aanwezig. Na wat wij hebben vernomen was het een' zeer geslaagde week. Het was wel een beetje koud, vooral 's nachts. Er zijn in die week diverse activiteiten geweest o.a. een gemeenschappelijk zwemfestijn op een camping in de omgeving van het domein Zilvermeeren. Ook de tent heeft dar weer zijn diensten bewezen.
 

Bij onze aankomst op vrijdagmiddag werden wij warm onthaald met een kop warme snert en stokbrood in de tent. Een geste die wat ons betreft bijzonder op prijs werd gesteld. Ik viel bovendien met mijn neus in de boter want voor vrijdagavond stond een bierproefavond gepland. Het aansluitende weekend stond in het teken van het huwelijksfeest van Henny en Jo van der Lee. Hun kinderen en kleinkinderen waren eveneens in Mol aanwezig. Dat gaf zaterdagmorgen een gezellig onderonsje bij de koffie met gebak, aangeboden door de deelnemers aan de Mol-weken. Na het uitpakken van de cadeaus ging iedereen zijn of haar eigen weg. Henny en Jo nodigde alle aanwezigen uit 's avonds in de tent iets te komen nuttigen. Het was een gezellige bijeenkomst. De tent was hartstikke vol, er werd gelachen en geouwehoerd, er viel wat te eten en te drinken, kortom een leuke avond. Als slot van de feestelijkheden was er zondagmorgen een brunch in de kelder onder de winkel. De opkomst was ook daar weer groot zodat er enkele kunstgrepen nodig waren om iedereen te kunnen laten zitten. Maar ook dat hebben we weer gered. Zondagmiddag vertrokken de meeste deelnemers weer naar huis. Hun vakantie was weer ten einde Het grootste deel van de tweede week stonden wij daar met acht equipe's. Het weer hield zich ook in de tweede week voortreffelijk. Droog en zonnig weer met 's nachts enkele graden vorst. Ook in de tweede week zijn wij gezamenlijk wezen zwemmen, hebben samen gebarbecued en zijn met enkele bussen op stap geweest. Terugkijkend zeg ik het was weer een echt Camionweekend.

Mij rest dan nog de taak iedereen te bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen tot het slagen van dit geheel.

 

George Kars

 


 << terug