Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1993 dec. Fam. Toebast  - Brutus-treffen -

 
- Alternatief voor Finland -

Brutus-treffen

 

Onze vakantie naar Finland werd jammer genoeg te duur, daarom zijn we naar Denemarken gegaan (toch naar het noorden) en wel naar Farre, dat ligt centraal voor vakanties naar Jutland en Funen.

De omgeving is mooi om te wandelen en te fietsen en het is er rustig en stil. Omdat het toch op de route lag zijn we een week voor het "BRUTUS-TREFFEN" het terrein gaan bekijken met de bedoeling "slapen en reis vervolgen" maar we zijn er gebleven, er wordt wel eens gezegd alle wegen leiden naar Rome dat kun je ook zeggen over 't landgoed van Herman en Agnes met in de omgeving. een half uur fietsen, een Safaripark en Legoland. We gingen vaak fietsen en kwamen steeds anders Farre binnen. Als je er nooit bent geweest is het bijna niet te vinden, maar voor het treffen waren er duidelijke Bruutjes geplaatst. Het weer was goed, we zijn nog mooi bruin geworden, elke avond een groot kampvuur met de Denen. 'n Rustig en gastvrij volkje, we werden ter plekke uitgenodigd voor Kopenhagen en Ebeltoft aan de Oostzee. 's Morgens was er vers brood en aan de bar was van alles te koop; worst, friet, frikadel, Irish Coffee, bier en fris. De warme douche en de toiletten waren zeer schoon.

We kregen bij aankomst een enorm gevulde welkomsttas ook werd er over van alles en nog wat advies gegeven. Tijdens de loterij (lotnummer was aankomstnummer) hebben we ook nog een zeer mooie vuurrode milieu vriendelijke linnen tas met inhoud gewonnen. Door het zeer goed verzorgde treffen en de gastvrijheid van de Denen zijn we Finland totaal vergeten en hebben een ongelooflijk fijne vakantie gehad, mochten Agnes en Herman en de familie Villy Jensen dit ook lezen: Hartelijk dank en tot een volgend Brutus-treffen.

 

Harry, Diny en Wammes
(Toebast).


 

 

 


 << terug