Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1996 oktober Angela Schreurs (e.a.)  - Herfstmeeting -

 
- MOL 1996 -
 

 

Al voor de zevende keer het 'MOLFESTIJN'. gewoon gezellig. De natte kleren nemen we op de koop toe h, Elke en Saskia! Zo zijn er nog heel veel dingen die het vernoemen waard zijn, maar dat Iaat ik graag aan de andere 'Molbewoners' over. Wie volgt er na Angela!

 

 

Ieder jaar is het opnieuw bar gezellig in Mol. Voor de kinderen een grote speeltuin in het bos. Een speel- en springnet voor de kinderen opgehangen door ome Joop. Patat bakken voor de kinderen, mosselen eten en verder alleen relaxen.

Bram, Elly. Iris en Mick.

 

 

Geen 3000 geen 2000 geen 1000 maar slechts 500 BEF voor 10 blikvrije panty's op de markt in Mol. 'Madammekes, u zegt het maar, nog wat pralinekes of 'slakkenkruiden' erbij?' Daarnaast een man met warme soep die ons zijn laatste 'zakje' gaf. Mol, ook een culinair gebeuren, mosselen en pannenkoeken op 't vuur van Joop. En Bram deed de afwas! Onze frigo ging kapot maar werd door de amarettoman (met assistent) vakkundig gerepareerd. Eus viste 's avonds achter 't net, hooguit een plat watertje werd haar geoffreerd. Wel veel gezelligheid in de tent of bij 't vuur. Lederen kleding was favoriet! Kortom. volgend jaar weer!

M + C + H.

 

 

Daar sluiten we het geheel mee af. Als het goed is, zijn we weer van de partij in Mol 1997 met
* Henny en Jo, die toch telkens weer zorgen dat d tent er staat
* mt de warmte van de gaskachels
* n de overheerlijke koffie
* Joop en Eus; dit jaar was het grote net d trekker, we hebben de speeltuin amper gezien!
* Marianne, die telkens weer creatief voor de dag komt en ons een hoop leert
* en alle anderen die deze week bijgedragen hebben aan 'n hoop gezelligheid.

Wij (de familie Schreurs) waren er voor de zevende keer met kleine kinderen, en nu grotere en ng zijn we er niet op uitgekeken, dus voor ons mag de achtste keer er zeker komen.

Groetjes van Angela Schreurs uit Tilburg.

 

 


 << terug