Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1998 maart Jopie & George Kars  - Nieuwjaarsbijeenkomst -

 
- Nieuwjaarsreceptie (1) -

 

 

Lekker enthousiast over hetgeen ons te wachten zou staan togen Jopie en ik richting Capelle aan de IJssel.
Direct bij aankomst bleek al dat de loods weer op een andere plek stond. De tent (u kent hem wel als ons eigen stekkie tijdens de meetings) was opgezet in de loods. Naar wij ons hebben laten vertellen was het sleutel-team daar al een week eerder mee begonnen.
Binnen in de tent brandden de kachels en zorgden voor een aangename temperatuur. De koffie stond klaar, bruin en lekker, met een koekje erbij. Dit alles was bedoeld voor een hartelijke ontvangst en daar zijn de kwartiermakers weer goed in geslaagd. De zaak was tot in de puntjes geregeld, ik hoefde zelfs niet te assisteren bij de catering. Het enige waar wij als gasten voor moesten zorgen was sfeer en gezelligheid.
Nu, daar ontbrak het niet aan, het was beregezellig. Heerlijk even lekker tijd om te kletsen met deze of gene die toevallig naast je stond. Zo leer je elkaar ook weer wat beter kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Je hoefde daar niet eens zelf voor te zorgen. Ruud en zijn team regelden het zo dat zij regelmatig langskwamen met worst, kaasrolletjes, ham, zuur, belegde broodjes en noem verder maar op. Het was bijna zo van 'roept u maar, wij zorgen ervoor'. Ook de groep barbecue-specialisten liet weer van zich spreken en toonde zijn bekwaamheden met spareribs en kippenpootjes.
Wij geven het u toch te doen om de meer dan honderdtwintig personen die aanwezig waren allemaal tevreden te stellen. Nu kunnen we u vertellen dat zij er voortreffelijk in geslaagd zijn. Voor je er erg in had was het alweer tijd om er een eind aan te maken. Wij kunnen u verzekeren dat de hele meute met een voldaan en tevreden gevoel naar huis is vertrokken.
Rest ons nog om namens, naar wij aannemen, alle aanwezige gasten iedereen die een steentje heeft bijgedragen tot het slagen van deze nieuwjaars receptie hartelijk te bedanken voor haar/zijn inzet.
Het was weer grandioos.
 

Jopie en George.

 

 
Jaar Maand Auteur Titel
1998 maart Els & Niek Schultheiss  - Nieuwjaarsbijeenkomst -

 
- Nieuwjaarsreceptie (2) -

 

 

Op zaterdag 17 januari was het dan weer zover. Nieuwjaarsbijeenkomst in het Paradijssel. Vergeleken met vorig jaar was de toestand van het terrein weer aanzienlijk veranderd, er stond nu een Camionnissenhut voor de tennisbanen. Dit klinkt heel eenvoudig, maar de Paradijsselse leden hebben er wel wat voor moeten zwoegen!
De weg erheen was droog en uit het blauwe front van de hut kwam een bruine slurf: onze tent. Toen wij hierdoor naar binnen gingen bleek dat wij niet de eerste bezoekers waren, er werd al aardig Nieuwjaar gewenst en wij deden er dapper aan mee.
Rechts in de hoek was (vermoedelijk vr de werkbank) een koffie-en-drankjes-corner ingericht. Daar achter stonden de ijverige Camionistes die er alle jaren te zien zijn (Paulette, Jo, Wies, EIsa, Ilona, Anita enz., Bedankt bij deze).
Na de beste wensen voor 1998 uitgedeeld en in ontvangst te hebben genomen werd er zo hier en daar zittend of staand wat bijgebabbeld "...waar was jij...,  waar gaan jullie naar toe in '98... , Hadden jullie nog pech...?"
Ondertussen gingen de schalen voorbij, leverworst, kaas en augurk of asperge in een plakje worst, net zolang tot alles op was. Hierna werd rondgegaan met broodjes ei en toastjes haring. Buiten de nissentent was ook een tentje gepionierd met een echte barbecue waar MeI en Jan als kok bezig waren om kippenpoten en spareribs een bruine kleur te geven. Op grote schalen gingen ze de tent in en ze kwamen er alras weer leeg uit. Wij, als onbekenden in het traiteursvak stonden er versteld van: hoe is het mogelijk!

Mede daarom een algemeen bedankt aan allen die dit door hun inzet mogelijk hebben gemaakt en nu, zonder brokken, op naar een avontuurlijk 1998.
 

Els en Niek van 'Cato'.

 

 

 << terug