Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
1999 december Kees willigenburg  - de Lilse Bergen -


-  Terugblik Lilse Bergen (1) -

 

Indrukken van de Herfstmeeting in Lille(BelgiŽ).
2e week.

Wat was er zoal:
- Ruimte
- Rust
- Veel zon
- 3 bussen
- 4 volwassenen en 4 kinderen

Waar de magere opkomst door kwam is en blijft een raadsel.
Misschien moeten we met elkaar een oplossing bedenken, willen we het voor diegenen, die altijd klaar staan (Henny en Jo, Joop en Eus) zin laten hebben om veertien dagen lang aanwezig te zijn. Voor diegenen onder ons die speciaal hiervoor vakantie reserveren, is het eveneens bijzonder jammer niet datgene aan te treffen wat er jarenlang wel was.


Wat was er niet:
- De tent
- De heerlijke koffie
- De gezamenlijke mosselmaaltijd
- De zelf gebakken frieten
- Het net
- Veel bussen

Kees Willigenburg
 

 

Jaar Maand Auteur Titel
2000 maart Michelle, Davey, Amaya en Ramon  - de Lilse Bergen -


-  Herfstmeeting Lilse Bergen (2) -

 

van 15-10-'99 tot 22-10-'99

Zoals elk jaar was er ook dit jaar weer een herfstmeeting in Lille. Er waren zo'n 9 auto's gekomen.

Ook dit jaar hing er weer een net tussen de bomen. Dat net had Ome Joop meegenomen. Tot diep in de nacht kon je lekker springen op het net of je kon een wandeling maken door het bos. We hebben een elfentocht gelopen en aan het eind van de week een spooktocht gedaan. Voor de elfentocht was er een mevrouw die een mooi verhaal vertelde.

Voor de spooktocht ging onze vader (zonder dat wij het wisten) door het bos lopen en gooide af en toe takjes en dennenappeltjes naar ons.
De meeste van ons waren bang, want Ome Joop zei dat er misschien wel weerwolven waren (het was die nacht volle maan). Ome Joop had ook nog breeklampjes meegenomen. Dinsdag aten we mosselen en voor wie geen mosselen lustte waren er pannenkoeken.

Op donderdag moesten we aardappelen schillen, want die avond aten we zelfgemaakte patat. ‘s Avonds was het erg gezellig in de tent.
De kinderen deden spelletjes of konden timmeren. De ouders dronken, praatten of knutselden. Het was een erg gezellige week alleen jammer dat er zo weinig mensen waren.

Doei,
Groetjes van:
Michelle, Davey, Amaya en Ramon van den Berg.
 

 

 

<< terug