Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
2000 maart Joop & Eus  - de Lilse Bergen -


-  Terugblik Lilse Bergen -

 

Het nieuwe jaar is alweer begonnen en hopelijk wordt het, net als afgelopen jaar 2000 een leuk, gezellig en fijn meeting jaar.
De Paasmeeting hebben Eus en ik zoals altijd gemist en ons eigen Den Helder kon i.v.m. een 25 jarig huwelijk, niet doorgaan..

De 2e lustrumviering hebben we wel mogen meemaken en die was wat ons betreft uitermate geslaagd. Mooi weer, lekker druk, heerlijk eten, een goede band en twee fantastische ontbijten. Heerlijk gewoon.
Daarna een tijdje geen Camion-meetings en toen Lille. Deze keer was het een week en wt voor een week. Berengezellig! We maken er deze keer geen reclame voor anders wordt het ‘s avonds in de tent veel te druk.
Van woensdag tot woensdag is een succes:
1. niet te lang,
2. altijd voldoende mensen (lees bussen).

We besparen jullie alle details zoals het mooie weer, het net waar iedereen in heeft gelegen en de patatten, pannenkoeken en mosselen. En ding willen we nog even vermelden: de mosselen, gekocht door Hans en Lidi, waren super. Mede door de kookkunst van Joost waren ze overheerlijk. De kinderen hebben een record pannenkoeken gegeten en we moeten een volgend keer toch eens turven hoeveel het er zijn.

We wensen iedereen een fijn Camion jaar met weinig pech en heel veel gezondheid en gezelligheid.

Tot Ziens.

 

Joop & Eus.

 

 

 

<< terug