Meeting-verslag

Jaar Maand Auteur Titel
2008 September Henk en Tiene Tolhuisen  - Paasmeeting -

 
- Paasmeeting -
 

Meeting Pasen 'le Camion' / Pasen 22-23-24 Maart 2008 / Welsum / Oene, een klein verslag. Na lang wachten op Pasen,u kent het gevoel eindelijk weer naar een meeting jawel de bus weer klaar. APK weer geregeld geen probleem voor twee jaar onder de pannen 2010 gaan we er weer aan denken en misschien tobberen.

Nog voor we vertrekken kregen we het bericht ook via internet dat de locatie was veranderd wegens het weer en de locatie van de camping in de uiterwaarden was nogal nat. Voor de grap had ik gezegd al valt er een halve meter sneeuw we gaan !!
U kent het vervolg.

Dus op naar de uitnodiging van de fam .Vonk (Manfred en Michelle)konden we op hun erf. Een hele mooie locatie de echte liefhebbers hadden het aangedurfd om toch te gaan. Nou het was koud(“s nachts -5) maar onder de dekens in het busje was het toch uit te houden.
De gastvrijheid was GROOTS er was aan alles gedacht. Als we hadden gewild hadden we kunnen -hout hakken en kloven- darten, biljarten, Jeu de boule, paardspringen op zó'n bok van school weet u nog, demonstratie diabolo.
Paasvuur in Oene.

’s Avonds voor de haard op de deel een hapje en een drankje er was al een stoker benoemd om het vuur aan te houden. Het was nodig, de weergoden hadden iets anders in petto voor ons als wat we gewent zijn met Pasen. Het was er warm en gezellig héééél gezellig!

Maar ja het Paasontbijt?
Nou dat hebben we ook gehad eerste paasdag, tweede paasdag, derde paasdag want er waren eieren genoeg!!! Er was een opmerking dat we nu weten dat we rustig een meeting kunnen organiseren met kerst dan hebben we misschien ook dan sneeuw. Het is te doen!

Ook de ALV is gehouden op de deel het verslag zult u lezen in het blad. Het was een nuttige onderbreking van onze activiteiten. Het was me niet geheel duidelijk of er nu afspraken waren voor een vervolg (voor deze locatie) voor volgend jaar wat ons betreft heel graag. Sneeuw ja, ons busje is getectyleerd, gelukkig, en goed.

Aan het eind waren we wel verplicht om een oorkonde uit te reiken aan onze stoker er is heel wat hout doorgegaan men noemt dat kubieke meters?
Natuurlijk 'le Camion en de Fam. Vonk bedankt voor deze hele leuke PAASDAGEN!!!

Henk en Tiene.    

 

 

 << terug