Vakantieplekjes en aanbiedingen

Jaar Maand Auteur Titel
2007 okt Bert Lippens 20 jarig bestaan in 2008
Camping Frankrijk

Beste heer Boortman,

Vanwege haar 20 jarig bestaan in 2008 nodigt Camping Les Rivages u en uw club Le Camion uit voor een aangenaam verblijf op onze camping.
Les Rivages is een vier sterren camping gelegen op loopafstand van Millau (Aveyron, Frankrijk), wereldberoemd geworden door het hoogste viaduct van de wereld (zichtbaar vanaf de camping). Onze infrastructuur is uitermate geschikt voor verenigingen en groepen.

Les Rivages heeft haar eigen restaurant, bar, overdekte sporthal, tennisbanen, squashbanen, twee zwembaden en ruim privé-strand aan de Dourbie, geklasseerd als één van de schoonste rivieren van Frankrijk. (ook uitstekend geschikt om in te vissen)

De camping beschikt over 22 Mobile Homes, 5 huurtenten een gite en 314 staanplaatsen.
Onze kampeer-plaatsen zijn ruim bemeten en beschikken alle over elektriciteit.

Wij organiseren voor groepen o.a. een bustoer door de omgeving waarbij u bezienswaardig-heden aandoet en s’middags in een restaurant eet. (bus geschikt voor 50 personen)
Daarnaast bieden wij kant en klare beschrijvingen van toertochten door de omgeving, waarbij u o.a. door de gorges van de Tarn, Jonte en Dourbie wordt geleid en u de eeuwenoude tempelridders dorpen aandoet. Een bezoek aan de kaasgrotten van Roquefort en het informatiecentrum van het viaduct staan daarbij ook op het programma.

De directe omgeving van Millau staat bekend om haar natuur en buitensporten en Les Rivages kan voor u alle boekingen regelen om te gaan kanoen, raften, paragliden, etc.
Ons toeristenbureau ter plekke geeft u alle informatie over de omgeving en wij hebben onder meer een zestigtal wandelingen voor u uitgestippeld.

Voor uw vereniging bieden wij aan:
Op alle verhuur (mobile home, huurtenten en gite) 10%
De staanplaatsen: In plaats van 18 euro (laagseizoen) en 21 euro (middenseizoen) 14 euro en voor de groepsleiding (organisatie) een staanplaats gratis.
Mogelijkheid demi pension en vol pension (ontbijt, of ontbijt en diner) tegen gereduceerd tarief.
We stellen uiteraard ook onze grote groeps-barbecue ter beschikking.
Onze aanbieding geldt voor het voor en naseizoen.

Neemt u een kijkje op onze internetsite, klik in de Franse vertaling van de site op « liens », (binnenkort ook op de Nederlandse versie van de site) en u zult verrast zijn over de schoonheid van de omgeving en de vele bezienswaardigheden…
Wij hopen dat u deze uitnodiging voorstelt aan uw leden, misschien tot gauw en voor alle aanvullende informatie kunt u gerust ons mailen of bellen…

Bert Lippens, Camping Les Rivage

 
Voor andere vakantieplekjes en aanbiedingen kunt u naar het Vakantie-archief.