Vakantieplekjes en aanbiedingen

Jaar Maand Auteur Titel
2007 okt Erwin Akkerman (VVV) Kamperen in de Achterhoek

Geachte heer, mevrouw,

Via de website www.kampeerinfo.nl hebben wij uw adres gevonden. Wij hebben gelezen dat uw club tal van activiteiten onderneemt, waaronder het houden van kampeerweken en –weekenden.

Met dit e-mailbericht nemen wij de vrijheid u te attenderen op het bestaan van een samenwerkingsverband van 17 Achterhoekse kampeerterreinen. Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme verzorgt de marketing en de promotie voor deze 17 bedrijven. Zo is er een website www.kamperenindeachterhoek.nl gelanceerd en is er een drukwerk met alle informatie over de campings verschenen (aan te vragen via deze website).

Bijzonder is de introductie van de Camping Card Achterhoek (CCA). Met deze kaart kan in voor- en naseizoen tegen een aantrekkelijk tarief worden gekampeerd. Voor een overnachting betaalt de kaarthouder € 10, € 12 of € 14. De kaart is gratis en kan worden besteld via de website. Op die website zijn ook de gebruiksvoorwaarden vermeld. Voor de duidelijkheid: de kaart is voor individueel gebruik en dient door iedere consument apart te worden aangevraagd.

Wellicht kunt u deze informatie doorspelen naar de leden van uw kampeer/caravanclub. Indien gewenst kunnen wij u ook meer exemplaren van de eerdergenoemde (gratis) kampeergids toesturen.

Wij horen graag van u of wij met dit bericht uw belangstelling hebben gewekt.

Met vriendelijke groet,

Erwin Akkerman
Achterhoeks Bureau voor Toerisme
Postbus 4106
7200 BC ZUTPHEN
tel. (0575) 51 93 30
fax. (0575) 51 79 28
www.vvvachterhoek.nl

 
Voor andere vakantieplekjes en aanbiedingen kunt u naar het Vakantie-archief.