Vakantieplekjes en aanbiedingen

Jaar Maand Auteur Titel
2008 28 november Erwin Akkerman (VVV) Kamperen in de Achterhoek

Geachte heer, mevrouw,

Camping IJsselstrand ligt tussen de twee unieke recreatiegebieden Veluwe en Achterhoek en biedt daarmee een tal van mogelijkheden voor u als vereniging. U kunt een mooie rit uitzetten binnen deze unieke landschappen en een bezoekje brengen aan Doesburg, één van de prachtige Hanzesteden bekend om haar mosterd!

Onze camping biedt goede mogelijkheden voor verenigingen en clubs. Wij bieden mooie groenomrande kampeervelden, waar u als club allen bij elkaar kunt staan. De plaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting, watertappunten en er staat een modern sanitair gebouw. Mochten er leden geen kampeermiddel hebben, bieden wij trekkershutten, chalets en stacaravans aan!

Er zijn op de camping diverse faciliteiten o.a. drie restaurants met zalen voor bijeenkomsten, cafetaria, supermarkt, speeltuin, recreatieteam (tijdens hemelvaart, pinksteren en hoogseizoen), zandstrand en grote binnenspeeltuin.

Wij kunnen voor groepen passende aanbiedingen maken! Wij zouden u als vereniging hartelijk verwelkomen, dus graag tot ziens op Camping IJsselstrand!

Met vriendelijke groet,

Camping IJsselstrand B.V.
Esther Spitholt
Eekstraat 18
6984 AG Doesburg
Tel: 0313-472797
www.ijsselstrand.nl
voor e-mail klik hier